Bandet

Holens orkester har funnits sedan 1 januari 1999


Vi - Kent och Monika spelade på olika tillställningar när tillfälle gavs. Förfrågningarna blev allt fler, så till slut blev det svårt att kombinera tillsammans med andra musikjobb, som vi hade på varsitt håll.


1999 bestämde vi oss för att starta egen orkester. Klaviatur- och dragspelare har varierat, men sedan våren 2001 är Roger med.


Efter att ha varit en trio i nio år, utökade vi orkestern våren 2008 då Jon Andersson började spela trummor med oss. När Jon bestämde sig för att lägga trumpinnarna på hyllan våren 2009, kom istället "Jerka" med för att taktfast hålla i stockarna.


Hösten 2014 blev Roger, vår klippa bakom keyboard och dragspel sjuk. Han opereade in en manick som ska se till att hjärtat sköter sig som det ska. I samband med detta beslöt han sig för att bli pensionär

        på riktigt i Februari 2015.


Sedan Oktober 2014 har Kenneth Herrgård och Hans "Osten"  Östlund hjälpt oss med att hålla orkestern igång.

Från  2 Augusti 2015 är det Kenneth Johansson (tidigare 26 år i Samzons) som är vår 4:e medlem.

Den 1 Januari 2019 gick vi tillbaka till en trio där Kent, Monika och Kenneth spelar.Musikstilen är svensk traditionell mogen dansmusik. Vi kan under en danskväll även spela upp till varannan gammaldans om det av arrangören så önskas. När det är midsommar- och julfester spelar vi även upp till ring- och danslekar på offentliga och företags tillställningar.